Twee verschillende sokken, droeg ik vroeger als klein meisje. Altijd. Onbekommerd. Toevallig komt dit ter sprake in een kletspraatje met mijn ouders. En een sterk gevoel van vrijheid zwelt aan in mijn buik. De vraag wanneer we onze vrije kinderlijke blik verliezen tijdens het volwassen-worden proces, komt wel vaker tot me. En ineens dacht ik why not?! Het kleine meisje in mezelf deed een vreugdedans, toen ze naar de grote meisjesvoeten keek, met niet alleen allerlei vrolijke plaatjes, maar ook nog eens twee verschíllende sokken! Lekker recalcitrant op z’n tijd ???? en Happy Socks is the name! Lees meer over deze fenomenaal vrolijke sokjes. Laat je lekker gaan en knal er een lekker sokken statement in!

Ook leuk: “Hoe maak je een capsule wardrobe voor kids? (Kinderkleding minimaliseren)

Happy Socks vrijheid!

Zoals de naam Happy Socks doet vermoeden, zijn het vrolijke sokken in opvallende prints, patronen en kleuren. De katoenen stretchy sokken zitten heerlijk en zijn voor mannen en vrouwen verkrijgbaar in maat 36-40 en 41-46. Tussen de kindersokkenlijn vind je ook varianten met organisch katoen en de kindermaten zijn: 0-12 maanden, 12-24 maanden, 2-3 jaar, 4-6 jaar en 7-9 jaar. Maar het allerleukste vind ik de lach die je op menig gezicht tovert, met een zichtbaar stukje sok!

Happy Socks
Happy Socks heeft ook leuke cadeau pakketten

Een persoonlijk sokken statement

Met meer dan 200 verschillende sok dessins, kun je een geweldig persoonlijk sokken statement maken. Hoe lachen is het om op een serieuze kerstborrel, extravagante cadeautjessokken onder je nette pak te dragen? Of tijdens een chic diner, guitige fastfoodsokken? En hoe cool, als je baas tijdens jouw functioneringsgesprek deze thumbs up sokken aan heeft? Ik roep maar effe wat. Details met een knipoog, heerlijk toch?! Tot slot zijn Happy Socks natuurlijk een perfect persoonlijk cadeautje.

Lees ook: “Eco geboorte cadeaus voor baby, mama, papa, broer/zus en opa/oma (grote ideeënlijst)”

Waar vind je Happy Socks?

Happy Socks kun je onder andere kopen bij Hemdvoorhem. Op deze webwinkel voor mannen, vind je allemaal kwalitatieve herenkleding. Je kunt hier terecht voor mooie boxershorts van de betere merken, maar ook voor duurzaam ondergoed gemaakt van bamboe (daar later meer over!). En heb je een mooie hemd voor hem gescoord? Dan werp je – anders dan de naam doet vermoeden – ook nog even een leuk setje Happy Socks in je winkelmandje voor vrouw en kind. Die maten zijn hier namelijk ook verkrijgbaar.

Wat is jouw supersokken statement?

Jezelf een beetje personaliseren met sokken en experimenteren met wat gekheid. Geweldig toch?!

Hou jij van grappige sokken? En wie droeg er als kind ook lekker gek twee verschillende sokken? En wie doet dit nog steeds……….? ????  Klets gezellig mee in de reacties.

Winactie gesloten: gefeliciteerd Emmy!

Author

Tikje eigenwijze 30+er en moeder van dochter (7) en zoon (3) met co-ouderschap. Een denker, houd van creatief schrijven en luistert naar “het verhaal achter het verhaal”. De balans der dingen, haar struggle.

15 Reacties

 1. Ik vind happy socks supergoede sokken maar wel wat prijzig. Maar mocht ik er winnen dan zou ik voor de sunflowers en de pigeons kiezen ????

 2. Wat een leuke actie! Ik ben dol op happy socks en vrolijke sokken, daar word ik altijd blij van. Ik vind die met aardbeien en meloenen heel leuk!

  • Claudia Diependaal Reply

   Ik.bou zo van printjes! Je wordt er idd heel vrolijk van. Het scheelt als je je een dag niet zo goed voelt, beter net kleur! Probeer maar! Ik loot dus heel erg graag mee! De zomerkoninkjes en de tumbs zijn geweldig. Al was één keuze maken erg moeilijk hoor 😉

 3. Femke Dekker Reply

  Ik ben dol op vrolijke sokken! ‘daar zit muziek in’ en ‘succes!’ vind ik helemaal leuk. Ik draag overigens wel altijd 2 dezelfde sokken ????

  • Happy Socks sokken Jungle Sock groen
   Lord of the jungle passen bij mij omdat ik van planten houd & Happy Socks sokken Sunrise Dot Sock, grijs met paars Vrolijk gestipt passen bij mij omdat ze ook lekker vrolijk zijn.
   Super leuke winactie!

 4. Ingrid Langstraat Reply

  Wat een vrolijke sokken allemaal. De Clashing dots Vrolijk gestipt en de thumbs up sokken zijn geweldig om de dag gezellig te beginnen. Dat mixen is grappig, ook veel handiger sokken sorteren! Ik heb ooit per ongeluk 2 verschillende schoenen aan gedaan naar een cursus. Eerst kon ik wel door de grond zakken, maar het was juist wel erg leuk..viel wel op:-)

 5. Ik hou wel van die grappige en kleurrijke sokken.
  De Happy Socks Apple Sock zwart met kleurtjes en de Happy Socks Watermelon Sock zwart met roze
  zijn wel erg leuk.

  • Kristel Gubbels-daemen Reply

   Ik vind de temple blossom en de sokken met hartjes geweldig. Lekker opvallend ik hou ervan. Ik weet zeker dat de bewoners op mijn werk hier ook heel blij van worden. Die hebben er zelf ook.

   Leuk idee om ze te combineren. Ze hadden laatst op school gekke sokken dag van mijn dochter. Geweldig met gekke sokken naar school

 6. Ja…..! Hippe sokken! Als klein meisje trok mijn dochter altijd twee verschillende sokken aan ????

 7. Helemaal verslaafd aan opvallende sokken. Heb al aardig wat Happy Socks, overigens heeft Effio ook prachtige sokken!

Schrijf een reactie

CommentLuv badge