Samenwerken met Mama’s Jungle

Leuk dat je geïnteresseerd bent in samenwerken met Mama’s Jungle, een “eco lifestyle groene moeder blog”! We kijken uit naar je bericht en zijn nieuwsgierig naar je ideeën. Stuur ons een mailtje op mamasjungle@hotmail.com en we sturen je zo snel mogelijk iets terug.

Samenwerken met Mama’s Jungle; mogelijkheden

Wil je graag groene producten, duurzame ideeën of eco spullen onder de aandacht brengen? Laat het ons weten. Alles wat over het “groene” moederschap en opvoeden gaat is interessant voor onze doelgroep. Ook leuke boeken, websites, films en apps zijn interessant. Samenwerken met Mama’s Jungle kan ook met advertorials en affiliate marketing. Heb je andere ideeën? Kom maar op, dan laten we ze samensmelten met die van ons.

Wil jij óns inspireren? Graag! Digitale persberichten die passen bij onze doelgroep zijn ook welkom op bovenstaand e-mailadres.

Top artikelen in samenwerkingen

Leuk voorbeelden van een samenwerking met Mama’s Jungle:

Doelgroep & doel Mama’s Jungle

Doelgroep | Mama’s Jungle richt zich op (bijna) moeders die op zoek zijn naar een groen tintje in hun leven. Van een duurzame denkwijze tot ecologische spullen voor kids en ouders.

Doel | Ons doel is om andere moeders te inspireren met een groene lifestyle. We vinden het daarbij belangrijk dat je als moeder dicht bij jezelf blijft en zelf bewuste keuzes maakt. Het hoeft niet perfect. Een gelukkig leven staat voorop!

Inhuren als tekstschrijver

Spreekt onze schrijfstijl je aan? En ben je op zoek naar een tekstschrijver voor websites en/of een tijdschrift? Dat is ook mogelijk. Stuur een mailtje naar mamasjungle@hotmail.com en laat ons weten wat je graag wilt.

Reisgerelateerde items & Camper Family

Ook reisgerelateerde items zijn mogelijk. Bekijk daarvoor onze andere blog Camper Family. Een website vol camper verhalen, ervaringen, handige camper informatie en heerlijke reisinspiratie.

Mama’s Jungle staa ingeschreven bij de KVK: 76387690