Het verhaal achter Mama’s Jungle & Over mij

Over Mama's Jungle

Haii, Fijn dat je er bent!

Over Mama’s Jungle

Mama’s Jungle is mijn persoonlijke lifestyle blog over moederschap, duurzaamheid en zelfontwikkeling/zelfzorg. Je leest hier over de vraagstukken die spelen in mijn leven als vrouw en moeder. Eerlijke struggles. Grappige anekdotes. Maar ook informatieve artikelen en inspiratie blogs. De website is ontstaan vanuit mijn interesse om nieuwe dingen te ontdekken, hierover na te denken en te leren van situaties, ervaringen, feiten en meningen. Schrijven & delen!

Daarnaast is het een liefdevolle plek, vol vrije creativiteit. Je vind hier daarom ook allerlei tips en leuke ideeën over reizen, uitjes, huis, tuin, spelen, knutselen, gezondheid, huid en nog veel meer!

En wat je tussen de regels – van de inmiddels honderden blogs – door leest? Volg vooral je eigen pad, óók als dit buiten de gebaande paden is! Lief zijn met een knipoog naar jezelf en de wereld om je heen ღ

Nieuw? Gezellig! Start bij de kennisbank voor een snel overzicht van de leukste artikelen.

Over Lori

Over Lori, Mama's Jungle

Dit ben ik, en wie ben jij? 🙂

Hallowaa! Ik ben dus Lori en fladder graag door het leven met een open mind. Ik krijg energie van schrijven, spannende boeken lezen, struinen in de natuur, een lekker dansje, diepgaande gesprekken en creatief fröbelen met mijn kids.

Van binnen schuilt toch wel een kleine wereldverbeteraar, het HOE is soms de grote vraag. Begint dit bij mezelf? Moet ik wat dóen? Of dingen juist laten zíjn? Ik wil gewoon graag iets moois en liefdevols bijdragen, i guess. En ja, ik ben een denker. Daarbij struggle ik regelmatig met de balans vinden in de dingen des leven. Dat gedenk maakt me wijs en onzeker tegelijk. Sstt… soms doe ik ook maar wat! Verder ben ik van een uitdaging niet vies. En wat me verder inspireert? Mensen die heel authentiek zijn en “het verhaal achter het verhaal”. Ik kan geboeid luisteren. 

Gooi visies, feiten, ervaringen en nuances in allerlei kleuren op een grote hoop en concludeer een complete verwarring.. of een mooie zelfconclusie ???? En die vat ik graag in een blog.

Ik hoop dat je met plezier meeleest, leuke inspiratie op doet, kan herkennen, verwonderen, afvragen, lachen en genieten. Maar vooral, dat je dichtbij je mooie zelf blijft! Dan probeer ik dat ook 😉 Veel liefs Lori

Socials

 • Like op mijn Facebook en ontvang een seintje van de nieuwste blogs
 • Spiek achter de schermen op Instagram & leef mee via de story’s
 • NIEUW: creatieve Pinterest borden!

Op zoek naar eco lifestyle producten? Ik verzamel interessante dingetjes in de eco webshop (met deze affiliate links naar externe bedrijven, help je mij een klein beetje om de site financieel draaiend te houden – dankjewel! ღ )

Reageren?

Wil je ook aan mij vertellen wie jij bent? Of waarom je graag op Mama’s Jungle leest? Heb je een vraag of verzoekje? Of wil je graag jóuw blog delen? Allemaal superleuk en graag!! Typ je reactie hieronder, ik probeer altijd op korte termijn te reageren!

3 Reacties

 1. Dag Lori,

  Wat leuk om te zien dat je mooregreen.nl op je website noemt, heel hartelijk dank daarvoor!

  Echter, ik zag een paar kleine dingetjes en vroeg mij af of je dat aan zou willen passen?
  De Little Lamb zoogcompressen zijn namelijk goedkoper geworden, 18.94.
  De Myllymuksut 10 (5 paar) zijn ietsje duurder geworden, 23.99.
  En ik zag dat de link van de 6 (3 paar) het niet doet, dus vroeg mij af of je die kon aanpassen in je stuk?
  https://www.mooregreen.nl/voor-moeders/wasbare-zoogcompressen/6x-grote-zoogcompressen

  Dan heeft de klant de juiste gegevens voor zich, wel zo fijn.

  Ik dank jou heel hartelijk!
  En mag je meer artikelen van onze website getest hebben, of willen testen en op je site willen plaatsen, dan hoor ik dat heel graag!

  Mvg Laura Vaartjes
  Mooregreen

  • Hi Laura, bedankt voor je mailtje en feedback! Ik heb de linkjes aangepast. Het lijkt me superleuk of wat dingen te testen uit je webshop. Ik kom hier zeker op korte termijn op terug. Veel liefs! Lori

Schrijf een reactie

CommentLuv badge