Een tijdje terug daagde een goede vriend van mij (én geweldige fotograaf) mij uit voor een challenge naar aanleiding van een Facebookdiscussie; op de foto zónder make-up, zónder haarstyling en zónder poespas. Spannend……….. maar die uitdaging ging ik graag aan. Een  zonder make-up fotoshoot!

Mijn zonder make-up fotoshoot

Twee weken terug vond de fotoshoot plaats in de studio, leuk! Afgelopen week plaatste hij de foto’s online, stiekem was ik wel beetje bangig voor de reacties. Maar aan de andere kant vind ik het ook wel een statement. Ja, natuurlijk vind ik mijzelf mooier met make-up. Maar, ik ben ook tevreden zonder masker. *Proost* opdat elke vrouw maar trots op zichzelf mag zijn, hoe je er ook uit ziet!

Doel “zonder make-up fotoshoot” done

Met het oog op mijn 101-doelending, plaats ik ze – na lichte twijfel – ook hier. Doel #29 “Laat mooie foto’s van jezelf maken”. Nou, dat is gelukt. Met eerbetoon en een staande ovatie voor mijn vriend de fotograaf.

zonder make-up fotoshoot

Author

Tikje eigenwijze 30+er en moeder van dochter (7) en zoon (3) met co-ouderschap. Een denker, houd van creatief schrijven en luistert naar “het verhaal achter het verhaal”. De balans der dingen, haar struggle.

8 Reacties

  1. Wat heeft deze challenge mooi uitgepakt en wat gaaf dat je hem kreeg! Heel erg dapper!! Wat zijn de foto’s ontzettend mooi en sexy geworden. Maar misschien sta jij altijd mooi op de foto? Sommige mensen hebben dat (ben jaloers!). Haha, al vind je dat van jezelf vast niet altijd! 😉

Schrijf een reactie

CommentLuv badge