Vandaag heb ik weer een leuke selectie gewoon geweldige blogartikelen voor jullie. Van alles wat, zeg maar. Check deze leuke blogs om te lezen.

leuke blogs om te lezen

bronnen: ohmymacusla, mindyourfeed, voedzo & mamamaai

Leuke blogs om te lezen & Lekker gezond eten

Tortilla’s of wraps zijn gewoon altijd lekker. Maar bij ons ook altijd hetzelfde. Laatst had ik wel zelf de wraps gemaakt van spelt (oh, je wilt geen kant-en-klare meer hoor), maar de inhoud? Same old, same old. Tot ik geĂŻnspireerd werd door 5 heerlijke maaltijd wraps op MindyourFeed. Jum! Lees daarnaast op Voedzo wat je allemaal kunt doen met een bomgezonde avocado. Bijv. in een wrap đŸ™‚

En voor alle moeders: snackgroenten voor de kits door iamafoodie. Say yes!

Leuke blogs om te lezen & DIY-en

Ik houd van creatief bezig zijn en knutselen, maar eerlijk? Het staat nooit bovenaan mijn lijst en het komt er daarom ook veel te weinig van. Wel geniet ik volop van leuke DIY projecten bij jullie. Neem nou zelf babyspeelgoed maken door Mamamaai. Of deze super gave DIY (baby)kledingpimp tips en huisdeco dingen van twinmom Ohmymacusla. 

Leuke blogs om te lezen & Opvoeden

Kinderuitspraken zijn the best. Lees deze kleutertalk eens bij Sheena. Een eye-opener vond ik het artikel van DePaarseEend over dat een kind ook me-time nodig heeft. Duidelijk!

Ook leuk: “Wijze, gĂȘnante en ehh.. logisch uitspraken van mijn kids (“Sjans..?”)

Leuke blogs om te lezen & Gewoon leuk

Lekker herkenbaar over clichĂ© vakantiefoto’s van MeisjeEigenwijsje. En een tip voor een leuk uitje in Drenthe: het Blote voetenpad van Mamaliefde.

Wat waren jullie toppers de afgelopen weken? Ik hoop dat je ze wilt delen in de reacties.

Author

Tikje eigenwijze 30+er en moeder van dochter (7) en zoon (3) met co-ouderschap. Een denker, houd van creatief schrijven en luistert naar “het verhaal achter het verhaal”. De balans der dingen, haar struggle.

5 Reacties

Schrijf een reactie

CommentLuv badge