Aan mijn moeders kant zit het, dat deukje in die genen; steil, vlassig, piekig en dun haar. En blijkbaar is het dominant, want onze uk lijkt het ook te hebben. Hopelijk trekt het nog bij, want het alternatief was een volle bos krullen geweest (beetje jammer). Ach, het wordt gecompenseerd door een goed stel hersens, zullen we maar zeggen. Maar goed. Wat doe ik qua kapsels dun haar? Je moet toch wat :-p

Lees ook: “Overbeharing na je zwangerschap, wat kun je doen?”

Ik en mijn dunne haar..

Ik zit dus altijd te dubben wat te doen met mijn haar. Die hele knutsels en dingen op Pinterest zijn helaas niet voor mij weggelegd. Ik heb wel eens wat geprobeerd hoor. Het leverde mij en mijn spiegelbeeld een hoop lachrimpels en lachtranen-met-tuiten op. Tja, een flinke dosis zelfspot is ook weer zo’n compensatiemechanisme laat ik maar zeggen.

3x kapsels dun haar

Hierbij de successen in mijn haar. Welke kapsels dun haar? Sinds kort kan ik een visgraatvlecht, invlecht en de donutknot werkt ook altijd perfect 🙂kapsels dun haar

>>DZP; doel 27: Verzin 3 kapsels bij jezelf “succes met dun, steil & weinig haar <<

Wat is jouw favoriete kapsel? Doe jij ook vaak hetzelfde zoals ik of weet je wat meer te varieren :-p Klets of klaag gezellig mee over haren en kapsel, haha.

Author

Tikje eigenwijze 30+er en moeder van dochter (7) en zoon (3) met co-ouderschap. Een denker, houd van creatief schrijven en luistert naar “het verhaal achter het verhaal”. De balans der dingen, haar struggle.

4 Reacties

  1. mamawatdoejenou.nl Reply

    Ik ben zo blij dat ik een zoon heb, want ik ben een ramp in haar knutsels. Ik word altijd jaloers als ik die Pinterest-kapsels voorbij zie komen. Dat lukt mij namelijk ook niet. Zelfs zo’n visgraat niet. Dus bij deze heb je er een bewonderaar bij!
    …mamawatdoejenou.nl schreef als laatst…Ben ik veranderd?My Profile

Schrijf een reactie

CommentLuv badge