Steeds meer bewuste, jonge ouders komen een kijkje nemen op Mama’s Jungle en blijven aan de statistieken te zien plakken. Zo ontzettend tof! En een beetje spannend, want je staat toch steeds meer in de kijkers. Tijd voor een nieuwe officiële profiel picture! De kids in heuse Vingino Style! Kijk mee achter de schermen voor een nieuwe zomerse foto en.. help meebeslissen welke het wordt!

Ook leuk: “Outfit inspiratie bij kleding minimaliseren; weinig items, veel combi’s (33 kledingstukken per seizoen)

Enjoy life & Green vibes

Het plezier dat ik heb om ons leven steeds gezonder en duurzamer in te richten, is wat ik hoop dat de foto zal uitstralen. Een foto met een vibe, niet per se die picture perfect.

Ik, de kids of het hele gezin?

De artikelen schrijf ik natuurlijk zelf, maar ze gaan over mijn leven, de kids en manlief. Wat is dan leuker: het gezicht of het gezin achter Mama’s Jungle?

Natuurlijk een super styling!

Als fotograaf vraag ik Sonja van Twinstyleblog! Ik bedoel, als er iemand goed is in het shooten van twee rondvliegende kids, jongen én meisje, is zij het wel! Ze heeft een geweldig gevoel voor licht, details en matching.

Zij maakt de foto’s, ik een selectie en jij kiest de beste!

En dan de kleding keuze..

Qua kleding kunnen wij altijd wel uit de voeten met toffe tweedehandsjes van vrienden. Heerlijk om je nooit druk te maken over vlekken en scheuren 😉 En als je dan een keer echt iets moois wilt, kun je ook wat kwalitatiever gaan! Zo kwam ik bij Vingino terecht.

Op de site van Vingino lees ik over hun oude jeans inleveractie. Bij elke ingeleverde broek, doneerden ze geld  aan het Leger des Heils. Altijd tof als bedrijven iets doen met duurzaamheid, hergebruik en goede doelen! Verder werken ze met keurmerken en wordt de kleding geproduceerd onder goede arbeidsomstandigheden.

Op een prachtige zonnige vrije mama-dag

Afgelopen donderdag sprak ik af met mijn fotograaf Son en haar kids. Na een kop thee gaan we snel shooten, want: iets met kinderen en aandachtsspanne.

De geweldige outfits van de kids

Babyboy draagt een stoere korte denim jeans. Een maatje groter, want wasbare luier ???? Qua shirtje wordt ik verliefd op een neon gele polo. Lekker zomers en staat tof bij zijn (van mij) mooie, bruine kijkers. Voor een hoog schoffie gehalte, kies ik een pet en bijpassende sokjes (die hebben de foto niet gehaald, veel te warm!).

vingino

vingino

Duidelijk gevalletje spugend babymonstertje….

vingino

Kleutergirl draagt een eigenwijs streetwise jurkje ook van Vingino. Deze stoere, zachte, heerlijke jurk.. wauw, ik had hem zelf wel willen hebben.

De nieuwe profiel pic van Mama’s Jungle..

Tot slot mijn selectie van de 4 leukste foto’s voor op Mama’s Jungle. Nr 1 t/m 4…

vingino

vingino

vingino

vingino

Lieve allemaal, ik heb stiekem al een voorkeur. Maar welke foto vind jij het leukst? Laat het me weten in de reacties! Volgende week zet ik de uiteindelijke keuze online. Kom je dan weer spieken welke het is geworden?

Author

Tikje eigenwijze 30+er en moeder van dochter (7) en zoon (3) met co-ouderschap. Een denker, houd van creatief schrijven en luistert naar “het verhaal achter het verhaal”. De balans der dingen, haar struggle.

6 Reacties

Schrijf een reactie

CommentLuv badge